Cari Blog Ini

Sabtu, 20 Julai 2013

SAIZ THE ROCK (DWAYNE JOHNSON) DI DUNIA NYATA...

Memang kita sedia maklum saiz The Rock yang sememangnya besar. Tapi hakikatnya.....

Rabu, 17 Julai 2013

DULU BELA IKAN DALAM AKUARIUM..KINI BELA....

U want this kind of fish?
Makan takkan kenyang dan hanya boleh di makan mentah selama sejam.
Nampaknya kegiatan pelacuran di Malaysia semakin hebat dan rancak. Pelbagai cara dan kaedah yang digunakan oleh sidiket pelacuran untuk mendapatkan pelanggan dan menjadikan perniagaan mereka lebih menarik.

Mengikut pengalaman saya sendiri semasa berada di Ibu Kota, saya pernah beberapa kali disapa oleh "agen" pelacuran di kaki lima sekitar Bukit Bintang dengan menanyakan soalan-soalan cepumas seperti "mau amoi?" "mau seks?". Tak kurang juga ada mengedarkan kad2 perniagaan di kawasan sekitar yang berselindungkan massage centre a.k.a sex centre.
Kalau diperhatikan begitu ramai perempuan-perempuan yang duduk sambil edar brosur urut di sepanjang kaki lima Bukit Bintang. Bila tengok-tengok mana premis urut diorang ni..? dan yang tukang edarnya pula...makkkk aaiiii~~ seksi dan mekap tebal seinci dengan bulu mata palsu yang melentik liuk..ada ke tukang urut nak berpakaian begini? Lain la kalau nenek2 dan pakcik2 yang edar dan premis diorang terbuka..yang tu selamat. Kalau amoi-amoi yang offer urut tu, fikir dulu..sesilap urut benda lain. Dan kalau lebih malang kena rompak dan kalau bernasib baik glamer masuk 999. haha~~

Jadi kesimpulannya jangan mudah perperdaya dengan godaan dunia yang akan menyebabkan anda merana di kemudian hari. Sedap hanya sejam..kena penyakit sensara seumur hidup..fikir-fikirkan la...


Khamis, 11 Julai 2013

VIDEO : MARI CUCI RAMBUT DI THAILAND


OMG!Pasti pelanggan tetap adalah lelaki.


p/s : Rasa curious adalah diorang ni betul-betul wanita atau wanita jadian? Almaklum Thailand ni wanita jadian banyak dan lebih hot dari wanita tulen sampaikan nak bezakan pun susah. Apa-apa pun sapa yang terkena wanita jadian ni nasib lerr~~ haha...


Selasa, 9 Julai 2013

VIDEO 'BAJET SWEET' HARI INI.

Aloolooo....sweet sangat~~ buchuk-buchuk muaaahhh~~!! (mata keatas tangan di dada)

Seminggu erk?? Ingatkan 10 tahun ke..20 tahun ke? Seminggu memanglah excited..cuba sebulan, 3 bulan..setahun...bila tengok balik video ni kompom nak muntah hahaha...tak pa..kita doakan semoga diorang bahagia..jangan kutuk-kutuk orang yang baru bercinta ni..kesian diorang tengah hangat berkasih-kasih korang pula kutuk..(mata keatas tangan di dada)


VIDEO KESEDARAN HARI INI

Kejayaan ada di mana-mana! Yang penting USAHA~!

Ahad, 7 Julai 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...